Välkommen på vårhajk 24-25 maj 2017

20.05.2017 kl. 12:53

Det blir hajk för alla patruller i Sundom onsdag till torsdag 24-25.5. Vi hajkar på vårt vanliga ställe vid Kärleksudden på Utterö.

Samling där 18 på onsdag.

Hemfärd därifrån torsdag kl. 11.

Avdelningen bjuder på frukost. Ät middag innnan ni kommer på onsdag och ta med något att grilla/äta till kvällen. Ta också med egen vattenflaska.

Beroende på antal deltagare och väder sover de olika patrullerna i tält/vindskydd/nya kåtan. Egen vattenflaska och matkärl ska scouterna ha med. Packlista för hajken.

Anmäl er senaste tisdagen den 23.5!

Har ni frågor så prata med egen scoutledare.

Var redo!

Hälsar Ledarna

Bli scout!

I Finland finns 60 000 scouter, i hela världen över 40 miljoner!

Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Välkommen med i vår verksamhet!

Vi i Sundomavdelningen är för tillfälle ca 85 aktiva scouter och ett femtontal ledare som har som motto: "Att göra scouting". Det handlar om praktiska aktiviterer, övernattningar, segling och sjövett, naturkunskap och massor med annat. Allt med scoutingens värdegrund på ett naturligt sätt. Är just du intresserad av vår aktivitet, se för mer information under "Om oss".

Läs mera på Scout.fi.